BoekenTe verschijnen in 2021
Het Boek SanderEen boek van Lucas Slager

Dit boek beschrijft mijn persoonlijk proces over de afgelopen jaren na het overlijden van mijn oudste zoon. Een proces van wanhoop naar hoop, van verloren zijn tot verbinding. Hoe wat ik dacht kwijt te zijn, terug heb gevonden en hoe de innerlijke rust is teruggekeerd. Over wat er meer is dan materie, over eenheid in Zijn en Worden.Handboek Zekerheden

KLIK VOOR EEN VERGROTING

Een boek van Lucas Slager

Dit ''filosofische handboek'' over onderwerpen die we als zekerheid in ons leven aanmerken, is een hulpmiddel om de grote uitdagingen van onze tijd aan te gaan en met de grote veranderingen die al plaats vinden, en nog plaats zullen vinden, te leren omgaan.

We hebben anno Nu niet meer de keuze om al of niet mee te veranderen, maar wel de keuze hoe we ermee omgaan.

ISBN 978-90-78070-58-0
Prijs: € 17,- + € 3,50 verzendkosten.
Vulling en Vervulling

KLIK VOOR EEN VERGROTING

Een boek van Lucas Slager

Ben je op zoek naar wat er meer is? Wil je fit, energiek, voldaan en gelukkig zijn? Is er iets in je dat roept om verandering?
Dan is dit jouw boek.

Gezond zijn, gezond leven en oud worden, hoe doe je dat?
Voeding wordt vaak als bepalend beschouwd voor de gezondheid.
En natuurlijk helpt gezond eten. Er zijn echter meer factoren die bepalen of jij je gezond, fit en vol energie voelt. Zoals minder stress, goede relaties, een gezonde omgeving, leven in harmonie, voldoening vinden in hoe je leeft en wat je doet.

Dit gezondheidsboek gaat niet over hoe je je lichaam, je leven en je tijd vult, maar hoe je naast de Vulling ook Vervulling kunt vinden en daarmee zelf zorgt voor een goede gezondheid. Je bent zoveel meer dan alleen maar lichaam, cellen en DNA, meer dan alleen een fysiek wezen.

Dit boek gaat over de vaak onderbelichte menselijke kwaliteiten, jouw levenskwaliteiten. Het geeft je inzichten en maakt duidelijk dat er meer is op het gebied van gezondheid. Heel veel meer dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Daarmee kan je zelf richting geven aan een gezond, gelukkig en vervuld leven.

ISBN 978-94-92326-37-9
Prijs: € 15,- + € 3,50 verzendkosten.
Coach Jezelf

KLIK VOOR EEN VERGROTING

Een boek van Lucas Slager en Willem Jan van de Wetering

Neem je leven in eigen hand en wordt Zelfsturend. Er is niemand die jou beter kent dan jezelf. Dit boek helpt je om standvastig je leven ter hand te nemen en je levensdoel te realiseren.

ISBN 978-90-55993-47-5
Prijs: € 18,- + € 3,50 verzendkosten.Verkeerd Verbonden

KLIK VOOR EEN VERGROTING

Een boek van Lucas Slager

Dit boek van Lucas Slager geeft je op basis van de 13 heilige Tonen van de Maya's inzicht in waar je in je proces staat en hoe je met behulp van de tonen zelf richting kunt geven aan je verdere weg en je meer verbinding vindt met je zelf en al dat is.

ISBN 978-90-55992-03-4
Prijs: € 15,- + € 3,50 verzendkosten.

SPECIALE AANBIEDING: "De twintig gezichten van de schepping" + "Verkeerd Verbonden" samen € 27,- i.p.v. € 32,-De Twintig Gezichten van de Schepping
Maya symboliek in het dagelijks leven

KLIK VOOR EEN VERGROTING

Een boek van Lucas Slager en Peter Toonen

De mens is één van de vele wonderen van de schepping. Niet alleen dat hij geschapen is, maar hij kan zelf ook scheppen. De mens is een stukje van het grote geheel. Alles is eenheid. God, het universum, het Al, Hunab K'u, is in alles. De mens is een afspiegeling van de schepper en kan tot bewust Zijn en verlichting komen. Dat is ons geboorterecht. We hebben er alles voor gekregen. We hebben alle bagage om ons erfdeel te ontvangen en vooral ook om die gaven te gebruiken. We hebben oneindig veel mogelijkheden, zoals de wereld, het universum, vele gezichten heeft om zich te ontvouwen. We hoeven ze alleen maar te herontdekken. Dit boek neemt je mee op een ontdekkingstocht in jezelf, om achter alle sluiers van beperking te ontdekken dat je zoveel meer bent dan de wereld je heeft geleerd. De Maya's leren ons dat de schepping twintig zonnezegels kent: de Twintig Gezichten van de Schepping. Ze zijn allemaal in ieder mens aanwezig. Ze liggen verscholen en wachten tot je ze wakker schudt en naar boven haalt. Zo leer je dat je niet beperkt bent maar oneindig kunt creëren, leren en groeien. Zo kom je tot bloei, word je schepper van je eigen leven, van je eigen universum. Neem je erfdeel op, gebruik heel je potentie en kom tot vervulling. Je kunt uiteindelijk als een Zon je licht laten schijnen op je eigen pad en dat van anderen. Dat is een belangrijke boodschap die de Maya's ons aanreiken, het pad naar 2012, onze evolutie als eigen creator en schepper.

ISBN 978-90-78070-11-5
Prijs: € 17,- + € 3,50 verzendkosten.
SPECIALE AANBIEDING: "De twintig gezichten van de schepping" + "Verkeerd Verbonden" samen € 27,- i.p.v. € 32,-Voorbij de Tijd

KLIK VOOR EEN VERGROTING

Een boek van Lucas Slager

De tijd gaat voorbij en aan alles komt een eind. Met deze waarheid heeft de westerse wereld lang geleefd. Maar is Tijd wel datgene wat wij denken dat het is? Bestaat Tijd of is het een door mensen bedachte zekerheid zodat alles duidelijk, helder en meetbaar is? Een houvast waar we ons leven aan kunnen ophangen? Tijd zoals wij daar in leven en mee omgaan is rechtlijnig, slechts één kant op, het is het scenario van de dood: onontkoombaar en eindigend.

"Voorbij de Tijd" geeft een andere visie op tijd, toont de afwezigheid van tijd aan, maakt duidelijk dat tijd zoals wij dat hanteren slechts een hulpmiddel is en geen basis van ons leven en ons bestaan. Het boek gaat over essentie, de essentie van jouw leven in relatie tot tijd. Het gaat voorbij de illusie van beperkte tijd en de illusie dat de mens geen deel is van de kosmos, maar daarbuiten staat. Tijd is door mensen bedacht en tot maatstaf verheven.

De Tijd is altijd in beweging en beweegt in alle richtingen, net als dat voor alles in het universum geldt. Alles beweegt continu en in cycli. Alles is, onderweg in een kosmische samenhang.

Zonder angst voor het einde en vanuit een innerlijk Weten dat alles energie is en altijd doorgaat, kunnen we leven in synchroniciteit en verbinding. Zo heb je altijd Tijd. Zo kunnen we terug naar de essentie van leven, van het menselijk bestaan. Zo te leren leven, geeft je eindeloze en onbeperkte mogelijkheden.
De Tijd Is en Jij Bent!

ISBN 978-90-78070-21-4
Prijs: € 15,- + € 3,50 verzendkosten.In de Ban van het Leven

KLIK VOOR EEN VERGROTING

Een boek van Lucas Slager

Waarom lezen zoveel mensen de wereldberoemde boeken van J.R.R. Tolkien? Wat spreekt ze aan en wat inspireert mensen om de avonturen van de helden in het epos telkens opnieuw te willen ondergaan en beleven en meerdere keren de films te gaan zien? Wat herkennen ze erin? Volgens de schrijver van In de ban van het leven bevatten de boeken van Tolkien een schat aan symbolische levenswijsheden en een boodschap van hoop, moed, kracht en vervulling.

In de ban van het leven geeft je aan de hand van 52 prachtige citaten uit de boeken van Tolkien 52 levenslessen aan, die elk op zich en samen kunnen leiden tot inspiratie, inzicht en groei en zijn gekoppeld aan de wereld en het leven van vandaag. De uitleg kan je helpen op je eigen weg, je eigen queeste, de queeste van jouw leven. Het boek laat zien hoe we ook in onze tijd, gewoon kunnen leren van de geschiedenis en symbolen die ons in allerlei vormen worden aangeboden.

De mooiste boodschap die Tolkien ons geeft in zijn verhalen is dat er altijd toekomst is, altijd licht in de verte. Zoals Frodo die 'door zijn rugzak leeg te maken' zichzelf en de wereld kon verlossen van de last van de ring. Zo kunnen ook wij zelf op weg gaan en onze levensopdracht vervullen.

ISBN 978-90-78070-11-5
Prijs: € 15,- + € 3,50 verzendkosten.Natuurlijk tuinieren

KLIK VOOR EEN VERGROTING

Een boek van Lucas Slager

Gezondheid is een belangrijke basis voor een goed en gelukkig leven. In onze westerse wereld is de aandacht bij voedselproductie vooral gericht op veel opbrengst, weinig kosten en een hoge verkoopprijs.
Veel oogsten, maar weinig zaaien. Daardoor eten we producten die zijn verbouwd op overbelaste grond, geteeld met veel kunstmest en behandeld met een overdosis bestrijdingsmiddelen.
Deze wijze van voedselproductie heeft grote invloed op gezondheid en welzijn. Gezonde en volwaardige voeding bepalen je gezondheid in grote mate: ''je bent wat je eet''.
Daar kun je zelf aan werken. Bijvoorbeeld door te kiezen voor biologische geteelde producten en door een deel van je voedsel zelf te verbouwen.

Dit boekje geeft heel beknopt eenvoudige, toepasbare en praktische adviezen en tips om zelf kleinschalig tuinbouwproducten te verbouwen, zonder gif en dierlijke mest. Dat kan iedereen. Een paar plantjes in de vensterbank, op het balkon of op het platte dak, kan bij iedereen. Desnoods een paar tegels van trottoir of terras eruit, en je hebt al een tuin.
Door zelf een deel van je voedsel te verbouwen en er je energie en liefde er in te stoppen, neem je verantwoordelijkheid voor je fysieke en geestelijke gezondheid.

Eet bewust, leef bewust: het geeft veel energie en je bent veel gezonder!

ISBN 978-90-78070-36-8
Prijs: € 9,- + € 3,50 verzendkosten.Eet Smakelijk, Leef Gezond

KLIK VOOR EEN VERGROTING

Een boek van Lucas Slager en Fredy Wamelink

In dit boekje wordt op praktische wijze uitgelegd hoe je door middel van voeding veel aan je gezondheid kunt doen.

Je vindt naast dagmenu's vooral praktische informatie over: evenwichtig eten, koolhydraten, eiwitten, vetten, zuren en basen, kruiden, vitamines, mineralen en energieoverdracht. Kortom alle informatie die je nodig hebt om te kunnen bepalen wat voedend voor jou is.

De kennis die we delen is het resultaat van veel lezen, experimenteren en zelf toepassen. Deze levenswijze wordt al jaren in de praktijk gebracht op Centre Lothlorien, waar we koken voor grote en kleine groepen mensen en waar gezondheid een belangrijk aandachtspunt is.

Eet smakelijk, Leef gezond!


ISBN 978-90-78070-50-4
Prijs: € 13,- + € 3,50 verzendkosten.Ook verkrijgbaar bij de Brug

De oorsprong van de mens, Hetty de Roo
ISBN 978-90-90159-65-7
Prijs: € 12,- + € 3,50 verzendkosten.

Scheppende Voeding, Hetty de Roo
Prijs: € 6,50 + € 3,50 verzendkosten.

Het Enneagram als weg naar verandering, Willem Jan van de Wetering
ISBN 978-90-55990-97-9
Prijs: € 20,- + € 3,50 verzendkosten.

De natuur behagen, Maurice van der Molen
ISBN 978-94-92448-00-2
Prijs: € 17,- + € 3,50 verzendkosten.

Eet smakelijk, Leef gezond, Receptenboek, Fredy Wamelink
ISBN 978-90-78070-63-4
Prijs: € 13,- + € 3,50 verzendkosten.