Welkom bij De Brug Advies en Coaching!
voor mensen onderweg,
mensen op zoek naar zichzelf en vervulling.NieuwsHandboek Zekerheden

KLIK VOOR EEN VERGROTING

Dit “filosofische handboek” over onderwerpen die we als zekerheid in ons leven aanmerken, is een hulpmiddel om de grote uitdagingen van onze tijd aan te gaan en met de grote veranderingen die al plaats vinden, en nog plaats zullen vinden, te leren omgaan.

We hebben anno Nu niet meer de keuze om al of niet mee te veranderen, maar wel de keuze hoe we ermee omgaan.

verschijnt in het voorjaar 2014Earth day global

Dit project is de droom van Rob Gjerde uit California. De Brug gaat hem ondersteunen zijn droom op te starten en waar te maken.
In het Franse Foulain organiseren we eind augustus een week die in het teken staat van milieu, natuur, vrede, muziek en delen. In het open, dynamische en participerende programma komen workshops, lezingen, de 4 elementen en veel muziek.
In het programma al voorzien Hopi’s uit Arizona, Roberto Lopez uit Mexico, Pinky More uit India, Nederlandse en lokale musici en medewerking van de Franse anti-kernenergie beweging.
Het programma zal nog flink groeien.

Wil je er bij zijn dan kan je via de website van centre Lothlorien je aanmelden: WWW.CENTRELOTHLORIEN.COM >>Begeleidingstraject jongeren

De maanden april en mei bieden we voor “jongeren onderweg” in de leeftijd van 14 en 24 de mogelijkheid voor een week of een aantal weken in Frankrijk op Centre Lothlorien te verblijven, mee te werken en ondersteuning te vinden bij hun zoektocht in het leven.

Weet je nog niet wat je wilt, wie je bent of hoe je verder richting wilt geven aan je leven, neem dan CONTACT op om te overleggen of een begeleidingstraject jou kan verder op weg kan helpen.