Persoonlijke begeleidingDe Brug staat voor mensen. We bieden begeleiding aansluitend bij de situatie en levensfase waarin je je bevindt. We kijken samen waar je staat, wat je wilt, welke mogelijkheden er zijn zien en wat jij daar mee wilt en kunt. Want uiteindelijk moet je zelf op weg gaan op je eigen unieke weg. Wij reiken je een hand en geven je heel praktijk- en levensgericht, nieuwe inzichten, hulpmiddelen en vanuit onze ervaring maatwerk, helemaal op jou afgestemd, om daadwerkelijk verder of opnieuw op weg te kunnen en vervulling te vinden.

We kennen daarnaast o.a. de volgende trajecten:

Ontdek je droom, elk mens heeft gekozen om nu en hier te zijn en zijn levensvisie te realiseren

Maak je droom waar, je weet al wat je wilt maar ziet geen kans om het te manifesteren. Praktische ondersteuning om echt op weg te gaan.

Life Coaching, na een basismodule op elk gewenst moment de mogelijkheid om de dingen die je dagelijks tegenkomt per mail voor te leggen en daarop ondersteunt te worden.

Begeleide retraite of sabatical, in je eigen tempo en op je eigen manier zonder of met enige begeleiding, helemaal je innerlijke rust herstellen, terugkomen bij jezelf en wat je wilt en weer zicht te krijgen op je weg.

Creatieve Coaching