Lothlorien Academy
Cursus en Vredescentrum in FrankrijkDe basis van mijn activiteiten is Centre Lothlorien, een plaats van rust, inspiratie en bewustwording voor mensen onderweg. Het centrum is gelegen in Noordoost Frankrijk en is per auto en openbaar vervoer goed bereikbaar.
De plek geeft een overvloed aan rust, natuur, schone lucht, schoon water en is een heerlijke plek om even vrij te komen van alle stress en druk.

In deze natuurlijke en sfeervolle omgeving vind je optimaal de mogelijkheid om tot rust te komen, jezelf te vinden en die ondersteuning te ontvangen die je nodig hebt.

Zie meer informatie op CENTRE LOTHLORIEN >>
Ben je niet in de gelegenheid te komen? Dan is het ook mogelijk om per e-mail uit te wisselen.

De Brug en Centre Lothlorien bieden een uniek maatwerk traject voor jongeren onderweg.
Een traject dat er op is gericht te ontdekken wie je bent, wat je droom is en jouw eigen unieke weg op Aarde te gaan. Een traject is een combinatie van leren en meewerken, aandacht voor wie je bent, wat je eigenlijk echt wilt, waar je tegen aanloopt in het leven, leren samenwerken. Het wordt helemaal aangepast en afgestemd op waar jij nu staat in het leven en met wart met jouw tijd in dit leven wilt doen. Met veel ruimte en tijd voor je eigenheid, de ontmoeting met jezelf en anderen.
In onze visie wordt er in de maatschappij te veel de nadruk gelegd op kennis en ratio en te weinig aan wie je bent, wat je wilt, wat jouw weg is en waar het leven over gaat. Veel jongeren zijn dan ook op zoek en soms even de weg kwijt.
We bieden een maatwerk toegesneden op jouw situatie, waar je staat en waar je naar toe zou willen. Een ontdekkingstocht in jezelf in relatie tot de wereld en wat er meer is.

Interesse?
Maak een afspraak voor een vrijblijvende intake om samen te kijken wat er mogelijk is en hoe we je kunnen ondersteunen je weg te vinden.